Hur använder du en rabattkod?

Att använda en rabattkod på nätet är ofta en enkel process. Här är en generell steg-för-steg guide som brukar fungera på de flesta webbsajter.

  1. Välj de varor eller tjänster du vill köpa och lägg dem i din varukorg eller kundvagn.
  2. När du har lagt alla varor i kundvagnen, gå till kassan. Detta är oftast en knapp eller länk märkt “kassa”, “gå till kassan”, “checka ut” eller liknande.
  3. I kassan ska du se en översikt över vad du har i din kundvagn, och kanske även leveranskostnader och moms. Här borde också finnas ett fält där du kan ange en rabattkod. Detta fält kan vara märkt med “Rabattkod”, “Kupongkod”, “Erbjudandekod”, “Promotionskod” eller liknande.
  4. Ange din rabattkod i detta fält. Observera att många rabattkoder är känsliga för både stora och små bokstäver, så se till att du skriver in den exakt som du fick den.
  5. När du har skrivit in koden, klicka på knappen för att tillämpa den. Denna knapp kan vara märkt “Använd kod”, “Tillämpa rabatt”, “Uppdatera kundvagn” eller liknande.
  6. Om koden är giltig, borde du se att rabatten har tillämpats på ditt totala pris. Om koden inte fungerar, kontrollera att du skrev in den korrekt och att den inte har gått ut.

Om allt ser bra ut och du är nöjd med priset efter rabatten, fortsätt och slutför köpet genom att fylla i din leveransinformation och betalningsdetaljer.

Observera att processen kan variera något beroende på vilken webbplats du handlar från.

Ibland kanske du måste ange koden innan du går till kassan, eller ibland kanske du behöver klicka på en särskild länk för att få tillgång till kodfältet.

Rabtkd.se - Rabattkoder på nätet
Logo